<<<Виж видео
<<2013-2014>>
<<2012-2013>>
Архив
<<2014-2015>>
<<2015-2016>>
<<2011-2012>>
<<2016-2017>>
<<2017-2018>>
ОУ „Георги Кирков” тържествено посрещна своите ученици на 16 септември.
След дългата раздяла с училище учениците изпълниха училищния двор с цветя и весела глъчка, след което проведоха своя първи учебен час.
С много емоции първокласници от три паралелки започнаха своето трепетно пътешествие в света на знанието, водени от своите Първи учители. На този специален празник - символ на почитта на българина към знанието и образованието, родители и учители си пожелаха спокойствие,

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ДОБЪР ЧАС!
виж повече>>
<<2018-2019>>
       На 21 ноември отбелязваме празника Въведение Богородично, който се чества и като Ден на християнското семейство. Учениците от ОУ”Георги Кирков”гр.Казанлък се запознаха с възникването, историята и целта на празника Въведение Богородично, чрез който отдаваме уважение и почит към семейството. Децата се включиха в кулинарна изложба с традиционната за празника питка, домашни десерти и множество лакомства, приготвени по този повод. Със своето отношение към празника, учениците показаха, че семейството е ценност, съумяла да съхрани народността и духовността през годините.
                                                            виж повече>>
     На 10 декември в двора на нашето училище се проведе Традиционно коледно тържество. Около голямата училищна елха се събраха ученици, учители и родители. Мило коледно пожелание към  всички отправи г-жа Милена Славова, директор на ОУ “Г.Кирков”, след което присъстващите се потопиха в приказен свят на герои и вълшебства. Многобройните участници в сценките, вокалната група и танцовите групи заедно разкриха ТАЙНАТА НА КОЛЕДА. За радостта и светлината на празника ни напомниха грейването на коледната елха и празничните фойерверки. Най-голямата изненада бяха красиво опакованите сладки подаръчета, които получиха всички ученици на следващата сутрин. А ние си пожелаваме всеки от нас да носи любовта и светлината, вярата и надеждата, които правят света по-добър.
виж повече>>
      Ученици от 4 и 5 клас засадиха 30 ,,нови дървета за България" в часа за занимания по интереси ,,Биологията-наука за живота". Така и учениците от ОУ,,Георги Кирков" се включиха в инициативата на Гората.бг ,,Подкрепи гората" на 03.12.2019г., немислима без активното съдействие на Община Казанлък. От организаторите се получи посадъчния материал и инструкциите за засаждането. „Обещаваме да се грижим за тях, новите дръвчета на България, и когато са готови, да ги засадим на открито!“, споделят малките природозащитници.
                                                            виж повече>>
Традиционно родното училище се окичи в коледна премяна и всичко е в очакванена светлия християнски празник. Във фоайето ни посреща нашата елха - красавицата, без която Коледата е немислима. По коридорите блести магическя украса. Класните стаи са истински приказен рай и носят духа на учениците, които с нетърпение очакват Дядо Коледа. Няма кътче, което да не е готово за коледната магия. Така е и с голямата ни жива елха на двора – тя отново облече пъстрата си премяна за радост на малки и големи, в очакване на училищния празник.
виж повече>>
С радост споделяме, че отдавна желаната и необходима придобивка ни посреща на входа на училището. Обезопасеното стълбище вече е факт. Така то дава сигурност и защита за ученици, родители и учители при заледяванията по време на студените месеци. С благодарност към ръководството и всички, които съдействаха за бързото реализиране!