SPELLING BEE за първа година в ОУ “ГЕОРГИ КИРКОВ“


image

В ОУ "Георги Кирков" се проведе училищният кръг на състезанието SPELLING BEE. Състезателите спелуват (от англ. spelling), произнасят буква по буква различни думи на английски език.             

Нашите смели участници бяха 24 на брой от трети и четвърти клас. От тях най- добре се представиха :
Първо място - Атанас Димов от 4. а клас; Второ място - Никол Колева от 3. в клас.                                                                            

Те двамата ще представят училището на следващия кръг. ПОЗДРАВЛЕНИЯ! ПОЖЕЛАВАМЕ ИМ УСПЕХ!

Състезанието се организира от Фондация “Корпус за образование и развитие - КОРПлюС”. То се осъществява в партньорство с Фондация „Америка за България”, Посолството на САЩ и Министерство на образованието и науката.   В състезанието Spelling Bee JUNIOR тази година ще се включат над 4300 ученици от 2 до 4 клас.  Участниците се подготвят по предварителен списък от 250 думи още от началото на месец ноември. Целта на състезанието е да повиши интереса на учениците към изучаването на английски език и да подобри знанията им чрез забавни и интерактивни дейности. В България състезанието се провежда за 14-та година и е любимо на хиляди ученици в цялата страна.

SPELLING BEE за първа година в ОУ “ГЕОРГИ КИРКОВ“ SPELLING BEE за първа година в ОУ “ГЕОРГИ КИРКОВ“ SPELLING BEE за първа година в ОУ “ГЕОРГИ КИРКОВ“ SPELLING BEE за първа година в ОУ “ГЕОРГИ КИРКОВ“ SPELLING BEE за първа година в ОУ “ГЕОРГИ КИРКОВ“ SPELLING BEE за първа година в ОУ “ГЕОРГИ КИРКОВ“