Основно училище "Георги Кирков"
гр. Казанлък, ул”Ст. Михайловски”16
телефони: 0431/ 6-21-56 и 6-35-40
Архив
         На 13.10.2018 г. Виктория Янкова Николова от 3 г клас и нейната сестра Моника Янкова Николова от 7 клас постигнаха втори места и бяха отличени с медали на турнир по художествена гимнастика " Панагюрско злато" - гр. Панагюрище. Пожелаваме занапред още по - големи успехи!
<<2019-2020>>
       Елеонора Буковска /4а/ и Раян Купенов /4а/ са отличени с първо място в областния етап на Международния конкурс за детска рисунка „ С очите си видях бедата” . С приз за второ място бе наградена Преслава Иванова/4а/ . Наградите връчи лично комисар Стоян Колев на официална церемония на 29.10.2018 г.
     Емоциите, които ни дава морето пораждат любов, която се излива в багри и в думи. Традиционно завоювахме много награди в НК „Аз обичам Черно море”. Милла Рачева /3г/ бе отличена с 4-то място за проза от конкурса. За своята литературна творба тя бе наградена с грамота и стихосбирка на Христо Ботев. В раздел изобразително изкуство Раян Купенов /4г/ спечели първо място за рисунка, а Елеонора Буковска /4г/ - второ място.виж повече>>
         Учениците от четвъртите класове след приключване на раздел"Планетата Земя" по Човекът и природата
изработиха проект на тема"Слънчева система". С желание работиха индивидуално и по групи, като накрая представиха рисунки, малки енциклопедии и четириизмерни модели на нашата галактика. Изложбата е представена в двете фоайета на училището - I и II етаж.
виж повече>>
    Елеонора Буковска и Преслава Иванова от 4а клас, тръгнали по стъпките на златните момичета на България. На турнира по художествена гимнастика „ Панагюрско съкровище” в началото на октомври за приза „Ренета Камберова” Преси се класира на трето място без уреди, а Ели – пето място на въже.
    В състезанието „Златна купа Локомотив” за приза „Илиана Раева” Ели зае призовото 1-во място на въже, а Преси остана на второ без уреди.
    С отличия се окичиха и на Втория детски турнир за купа „Гълъбово”. С уверената си игра Преслава и Елеонора спечелиха отново първите места без уреди и на въже.
    Браво, момичета! Нека пътят ви да е победоносен!
Лятна лагер - школа                                              Лятна лагер - школа                                                        Лятна лагер - школа                                      Лятна лагер - школа
към страницата
Диана Стефанова Георгиева от 4 д клас представи училището на ученическите игри по шах и спечели второ място.
Във възрастовата група 5-7 клас в състезанието взеха участие 6 отбора. Първо място спечели отборът на ОУ „Мати Болгария”, втори са състезателите на ОУ „Георги Кирков”
            На 24. 04. 2019 г. в Момчилград се проведе Зоналното първенство по тенис на маса. Отворът ни , който е градски и облъстен пъвенец, завоюва престижното трето място. Те са сред най-добрите в Югоизточната зона. Отборът ни по тенис е съставен от ученици от 5 - 7 клас. Благодарим на Директора на училището, Г-жа Абдишева, за осигурените отлични условея за тренировки и за наградата на отбора ни - нощувка в хотел MG в момчилград.
Иван Александров Тодоров - 4 в клас
Трето място в 22 Национален конкурс за детска хумористична литературна творба ,,Присмехулници" в рамките на Чудомирови празници 2019 г
Грамота на Йоана Пламенова Петкова - 4 в клас
1- во място за участие в конкурс "Чудонемирчета" за изпълнение на хумористична творба
Грамота на Лора Христова Духтева - 4 в клас за
2- ро място за участие в конкурс " Чудонемирчета" за изпълнение на хумористична творба
Диплом на Габриела Димитрова - 4 в клас
за активно участие в 12- ти Национален конкурс за детска хумористична литературна творба " Присмехулници"